fbpx

Nesër pa rrymë do mbesin rrugët në Kisella Vodë, Çair dhe Karposh

Qendra rajonale për menaxhim me kriza e Qytetit të Shkupit, pas lajmërimit të marrë nga EVN Maqedoni, njoftoi se për shkak të ndërhyrjeve teknike në elektro sistemin, nesër më 19.12.2012 (e mërkurë), në kohën prej orës 10 deri në 11 pa rrymë do të mbesin shfrytëzuesit në rrugën Brigada Maqedonase-Kosovare  (Çair) dhe prej orës 13:30 -15:30 shfrytëzuesit e rrugëve Moskovska dhe Londonska (Karposh). /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button