fbpx

Në Kërçovë ngjarjet kulturore do të anulohen në dy javët e ardhshme

Për shkak të gjendjes së re të krijuar dhe masave që i ndërmori Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut për mbrojtje nga koronavirusi, Institucioni Kombëtar – Qendra për kulturë “Koço Racin” në Kërçovë, në katërmbëdhjetë ditët e ardhshme, i anulon të gjitha ngjarjet e përcaktuara nga sfera e kulturës.

“Datë të re për ngjarjet do të publikojmë menjëherë pasi të ndalojnë rekomandimet për mosmbajtjen e ngjarjeve publike”, njoftojnë nga Institucioni Kombëtar – Qendra për kulturë “Koço Racin” në Kërçovë, të cilët njëherë edhe kërkojnë mirëkuptim nga qytetarët për këtë masë të ndërmarrë

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close