fbpx

Më 31 mars aktgjykim për Vlladimir Taleskin në lëndën “Transportuesi”

Pasi që Prokuroria dhe të akuzuarit i thanë fjalët përfundimtare në gjykimin “Transportuesi”, gjykatësja Dobrilla Kacarska për më 31 mars e caktoi seancën në të cilën do të publikohet aktgjykimi për një prej të ish Prokurorisë Speciale Publike, e cila tani është nën kompetenca të prokurorisë së rregullt, njofton Portalb.mk.

Në këtë rast bëhet fjalë për keqpërdorim të pozitës zyrtare nga ish kryetari i Komunës së Manastirit, Vlladimir Taleski, me njohuri të ministrit të Financave, Zoran Stavreski. Ata kanë bërë disa marrëveshje për transportimin e nxënësve në mënyrë të paligjshme më të cilat shtetit i kanë bërë dëm rreth 360.000 euro.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close