Dentisti që rikthen falas buzëqeshjen të varfërve

Dentisti nga Brazili Felipe Rossi, ka demonstruar forcën e një buzëqeshjeje të këndshme dhe u ka kthyer besimin të varfërve që nuk kanë mundur të përballojnë kujdesin e duhur dentar, transmeton KlanKosova.

Ai ka udhëtuar nëpër botë së bashku me grupin e tij dhe rreth dy ton pajisje për të përhapur lumturi kudo që shkon për vizitë.

“Kur je i kënaqur me buzëqeshjen tënde ke më shumë besim për t’u hapur me të tjerët “- tha Rossi.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button