fbpx

Moda e Facebook, foto zhveshur në dëborë (FOTO)

Moda më e re në Facebook është të bësh sikur temperaturat e ulta nuk të pengojnë aspak të vishesh me rrobat e verës.

Moda ka nisur dimrin e kaluar në Montana, kur një grup shokësh dolën me të brendshme në oborrin e mbuluar nga dëbora dhe bënë piknik. Ata hapën një faqe në Facebook me emrin “Frosters Anonymous” dhe u bënë të famshëm.

Lajme të ngjashme

Back to top button