fbpx

Japin dorëheqje dy anëtarë të Komisionit për lustrim

Anëtarët e Komisionit për lustrim të propozuar nga LSDM sot do japin dorëheqje, të cilën do ta bëjnë të ditur publikisht në pres konferencën e sotme në zyrat e Komisionit për lustrim.

Për dorëheqje u bën thirje Cërvenkovski, i cili pas bordit qendror të partisë, para dy ditëve lajmëroi se LSDM do paraqesë akuzë penale për kryetarin e Komisionit për lustrim Tome Axhiev, për shkak keqpërdorimit të ligjit dhe punë joligjore.

Në Komisionin për Lustrim, anëtarë të propozuar nga LSDM janë Janake Vitanovski dhe Bllagoja Geshoski./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button