fbpx

Të hënën disa lagje të Shkupit pa drita

Qendra regjionale për menaxhim me kriza njofton se nesër (e hënë) pa energji elektrike do të mbeten disa lagje të Karposhit dhe Gjorçe Petrovit.

Në periudhën prej orës 9-12 shfrytëzuesit e rrugëve Rafaello Batino, Kiçevska, 15 nëntori dhe Vele Markov të Gjorçe Petrovit do të mbeten pa energji elektrike.

Ndërsa në periudhën prej orës 10 deri në orën 11 banorët e lagjes Preseka të Karposhit do të mbeten pa furnizim me energji elektrike./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button