fbpx

U arrestua në Suedi i dyshuari për vrasjen e prindërve në Prizren (VIDEO)

Prokuroria Themelore në Prizren, ka njoftuar se është arrestuar në Suedi A.H., i dyshuar për vrasjen e prindërve të tij në lagjen “Ortakoll” në Prizren.

Sipas Prokurorise arrestimi i tij është bërë në Suedi nga autoritetet suedeze, në bazë të urdhër arrestit ndërkombëtar të Prokurorisë Themelore në Prizren, njofton Klan Kosova.

Prokuroria Themelore në Prizren, njofton se do t’i ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme në bazë të Ligjit për Bashkëpunim Ndërkombëtar, dhe do të paraqesë kërkesë për ekstradim.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button