fbpx

Nuk do të ketë më “Zynga” lojëra në Facebook

Rrjeti social Facebook, lajmëroi këputjen e partneritetit me kompaninë e lojërave “Zynga” pas disa muajve të rënda pune, kjo erdhi si lajm I keq për “Zynga”, të cilës vlera e aksioneve I ra për më shumë se 12% pas lajmeve të ndërprerjes së bashkëpunimit me Facebook, lajmëron portali Expansion.

Në dokumentet e dorëzuara në organin kontrollues të bursës Amerikane “SEC”, të dy kompanitë i paraqitën amandamentet e marrëveshjes për bashkëpunim, të cilës sipas mendimeve të shumë analistëve, Zynga-së i jepte vend të privilegjuar në rrjetin Social.

Kompania “Zynga”, me lojërat të cilat ishin “FarmVille” dhe “Mafia Wars”, bëri revolucion të vërtetë kur bëhet lojë për lojërat në Facebook, dhe është e sigurt se asnjë kompani tjetër e lojërave nuk do arrij të njëjtin sukses.

Mirëpo , tronditëse ishte ajo se “Zynga” e shfrytëzoi premiere e iPad Mini që t’u dorëzojë shkarkimet punëtorëve të vet./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button