fbpx

Aksion për konfiskimin e cigareve dhe duhanit ilegal në Shkup dhe Tetovë

Në Shkup dhe Tetovë, Drejtoria e doganave dhe Inspektorati shtetëror i tregut zhvilluan aksion kundër shitjes dhe përpunimit ilegal të duhanit e cigareve, transmeton Portalb.mk.

Në këta dy qytete u kanë 415 kuti të cigareve dhe 113 duhan të prerë.

“Dy aksionet paralelisht u realizuan në Shkup dhe Tetovë, me ç’rast në territorin e Komunës së Tetovës personat zyrtarë gjatë kryerjes së bastisjes janë sulmuar nga ana e disa njerëzve, të cilët janë të njohur për policinë dhe kundër tyre do të parashtrohet padi penale”, kumtojnë nga doganat.

Aksioni ishte në kuadër të kontrollimit dhe konfiskimit të prodhimeve të akcizës, ku bëjnë pjesë edhe cigaret dhe duhani i prerë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button