fbpx

RTVM do t’i mbulojnë zgjedhjet sipas parimit 30% për pushtetin, 30% opozitën dhe 10% për partitë më të vogla

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *