fbpx

Spasovski dhe Stoltenberg në Bruksel: Anëtarësimi në NATO, rezultat i kritereve dhe standardeve të plotësuara

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *