fbpx

Verhofstad: Orban të ndalojë financimin e forcave anti-BE dhe anti-NATO në Maqedoninë e Veriut dhe Slloveni

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *