fbpx

“Slloboden Peçat”, “Veçer” dhe “Nova Makedonija” morën 500.000 nga gjithsej 712.000 euro subvencione qeveritare (Infografik)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *