fbpx

Komuna e Tetovës në mënyrë të paligjshme i ka fshehur të dhënat për Inspektoratin, vërtetoi Agjencia për Qasje të Lirë

Lajme të ngjashme

Komentet

  1. Ju lumte portalb, faleminderit qe e beni kete angazhim, pasi te tjeret nuk po interesohen dhe njeriu me i prishur i qytetit Teuta Arifi po vazhdon ta degradoje qytetin tone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *