fbpx

Censusi që ka sukses çdo vit (VIDEO)

Në një fundjavë janari, biologët, ambientalistët dhe dashamirët e shpendëve po përpiqen të numërojnë të gjitha shpendët ujorë në Evropë, Azi dhe pjesë të Afrikës. Maqedonia ka qenë pjesë e këtij studimi për vite me radhë, ndërsa kjo është historia e censusit në Maqedoni që ka sukses çdo vit, njofton Respublica.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close