fbpx

Bunkeri që shpëtoi çiftin e moshuar (FOTO)

Ishte pak para mesnatës të së hënës kur 68-vjeçari Donald Graham dhe bashkëshortja e tij, Bronwyn, shpëtuan nga zjarri që kaploi shtëpinë e tyre në Australi.

Për pak minuta ia dolën që të shkonin në bunkerin afër shtëpisë dhe nga një vrimë në mur shikuan teksa flaka ua bëri shkrumb e hi shtëpinë.

Në bazë të matësit të temperaturës që e kishin instaluar në bunker, temperatura jashtë tij arriti në 70 gradë, raporton Reuters.

“Pasi zjarri krijon tym dhe monoksid karboni, i mbyllëm dy ventilimet dhe e shikuam orën. E dinim se për një orë do të kishte oksigjen të mjaftueshëm për gjashtë persona”, ka thënë Grahami teksa qëndroi në bunker.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button