fbpx

Gjesti emocionues i nxënësve për mësuesin

Studentët befasojnë mësuesen me një palë këpucë të reja, transmeton OraNews.

Thuhet se një foto vlen sa njëmijë fjalë. Kjo vlen edhe për këtë rast kaq të veçantë ku një mësues në Nebraska mërr një dhuratë të papritur nga studentët e tij. I gjithë ky moment është pasqyruar në video që vlen vërtet sa 1000 fjalë.

Dy javë më parë, këpucët e basketbollit të mësuesit të Shkollës së Mesme Logan Fontenelle Trey Payne u vodhën, sipas një postimi në Facebook nga Bellevue Public Schools.

Studentët ishin të mërzitur për atë që kishte ndodhur dhe donin të ndihmonin Payne. Fatmirësisht, surpriza u kap në kamerë, kështu që reagimi i Payne mund të ndahej me botën.

Një student mund të dëgjohet duke i thënë që Payne të hapë një letër përpara se të hapte qesen e dhuratave.

“Ju jeni duke më bërë nervoz,” thotë Payne në video.

Pasi lexoi letrën e studentëve, Payne nxjerr këpucët nga çanta e dhuratave dhe fillon të qajë. Për të përfunduar befasinë, studentët vijnë të gjithë për një përqafim grupi me Payne.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button