fbpx

4 gjërat që do të mbajmë mend nga Kobe Bryant

E gjithë bota është tronditur, kur mësoi se Kobe Bryant nuk është më me ne. Rrëzimi i helikopterit gjithashtu mori jetën e 8 personave të tjerë, përfshirë vajzën e tij Gianna. Sot, ne duam të tregojmë se si Kobe arriti ta bënte këtë botë një vend më të mirë për të gjithë ata që e njohën shkruan Class.

Shumë mesazhe janë dhënë pas vdekjes së tij, por ka disa gjëra që do t’i mbajmë mend të gjithë nga ai. Përveç se një legjendë në basketboll, Bryant kishte edhe cilësi të tjera për të cilat do të mbahet mend gjatë:

Ai ka qenë një legjendë në sport

Kobe Bryant ka qenë një nga basketbollistët më të mëdhenj të të gjitha kohërave dhe ka fituar shumë çmime dhe medalje.

Ai e donte shumë familjen e tij

Nuk ka nevojë për fjalë, thjesht shikoni fotot e mëposhtme:

Kobe Bryant me familjen
Kobe Bryant me familjen
Kobe Bryant me familjen
Kobe Bryant me familjen
Kobe Bryant me familjen
Kobe Bryant me familjen

Ai ndihmonte të tjerët

Kjo ngjarje tragjike rishfaqi një histori, kur Kobe u ndal për të ndihmuar disa njerëz që kishin pësuar një aksident me makinë. Ryan Williams, i cili ishte përfshirë në aksident, kujton se Kobe vrapoi drejt makinës së tij dhe e ndihmoi. Dhe se ai ishte i sjellshëm. Ryan gjithashtu shprehet se ai ishte dëshmitar i një aksidenti tjetër. Dhe Kobe ishte gjithashtu atje. Ai i ndihmoi të gjithë të përfshirët, ngushëlloi fëmijët dhe u tregua shumë i sjellshëm me ta.

Kobe Bryant në vizitë tek femijë të sëmurë
Kobe Bryant në vizitë tek femijë të sëmurë

Ai motivoi të tjerët me fjalimet e tij

Kobe me fjalimet e tij motivoi shumë persona të tjerë që të mos hiqnin asnjëherë dorë nga ëndrrat e tyre.

Kobe Bryant
Kobe Bryant

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button