fbpx

Ismaili: Konjufca të shkarkohet, inspiroi dhe rekrutoi fanatikët e Vetëvendosjes të “Syrit të Popullit”

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *