fbpx

Unknown – I panjohuri (VIDEO)

Një njeri zgjohet nga koma, vetëm për të zbuluar se dikush i ka marrë identitetin e tij dhe se askush, (as gruaja e tij), se beson më atë. Me ndihmën e një gruaje të re, ai vendos për të provuar se kush është ai në të vërtetë.

Lajme të ngjashme

Back to top button