fbpx

Zgjidh një nga tre nuset dhe zbulo çfarë të mungon në lidhjen tënde

Marrëdhëniet në çift janë komplekse dhe shpesh janë të vështira për tu menaxhuar. Ndonjëherë të dy partnerët luftojnë për të kuptuar se çfarë mungon në marrëdhëniet e tyre. Një psikolog ka zhvilluar një test që mund të ndihmojë këdo që kërkon përgjigje për marrëdhëniet e vet. Thjesht zgjidhni një nuse dhe zbuloni se çfarë mungon në marrëdhënien tuaj, shkruan Class.

Nuk ka marrëdhënie perfekte! Në çdo marrëdhënie midis dy njerëzve, diçka mungon. Për të pasur një marrëdhënie të bukur dhe të qëndrueshme me kalimin e kohës, është e dobishme të përcaktojmë saktësisht se çfarë na nevojitet.

1

1
Nusja 1
Në marrëdhënien tuaj nuk ka butësi, sensualitet, momente të bukura dhe të pazakonta plot romancë. Kjo për shkak se partneri juaj nuk e njeh shumë mirë simbolin e dashurisë dhe ëmbëlsisë romantike, si edhe delikatesës dhe butësisë.

2

2
Nusja 2
Në marrëdhënien tuaj si çift nuk ka asnjë pasion, por ka shpesh xhelozi! Çdo herë duhet të luftosh për të qenë pasionant, me përqafime dhe emocione të forta. Sepse ndonjëherë ju duhet të vendosni pak kripë dhe piper në marrëdhënie. Nëse partneri është shumë i sigurt për ju, ai ju merr si të mirëqenë dhe kjo dëmton marrëdhënien.

3

3
Nusja 3
Ju mungon empatia, vëmendja, kujdesi dhe mbështetja e pakushtëzuar kur keni nevojë për të. Një çadër do të thotë mbrojtje dhe ju nuk ndjeheni të sigurt ose të mbrojtur sa duhet nga partneri juaj. Ndoshta duhet të flisni me të për mungesën e kësaj gjëje në lidhjen tuaj.
Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close