fbpx

Sulmet dhe kërcënimet ndaj gazetarëve kanë rënë ndjeshëm pas vitit 2017, por nuk janë zhdukur (Infografik)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *