fbpx

ANALIZË:  Në 1.8 të punësuar – 1 pensionist: si janë paguar pensionet dhe si është mbushur arka e FSPIM-së!

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *