fbpx

VIDEO detaje: Si na dëmtojnë cigaret saktësisht?

Cigaret nuk janë të mira për shëndet. Kjo s’është e re, kemi ditur për rrezikun e pirjes së duhanit për shumë dekada. Por si na dëmtojnë cigaret saktësisht? Le të shohim se çfarë ndodh kur këto substanca hyjnë në trupin tonë, dhe çfarë ndodh kur e ndërpresim duhanpirjen, transmeton Portalb.mk. Për më shumë, shikoni videon me titra shqip.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button