fbpx

Josifovska: Janeva ka kërkuar që Kamçev dhe Mijallkov t’i paguajnë dëmshpërblim shtetit që të mos shkojnë në burg

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *