fbpx

Love Actually (VIDEO)

Ndjek jetën e tetë çifteve shumë të ndryshme që kanë të bëjnë me jetën e tyre në dashuri, në tregime të ndryshme të ndërlidhura dhe të ndara, të gjithë të vendosur gjatë një muaji të furishëm para Vitit te Ri në Londër, Angli.

J’ua rekomandojme kete film.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button