fbpx

Pendarovski do të tentojë t’i pajtojë tifo-grupet, në prani të pjesëmarrësve dhe dëshmitarëve të konfliktit të vitit 2001

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *