fbpx

Ushtria e Kosovës ka një vjetorin e formimit

Sot janë bërë një vit kur në Kuvendin e Kosovës janë miratuar tri ligjet të cilat e ndryshuan mandatin e Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) në ushtri të Kosovës, por pa iu ndërruar emri.

Deputetët e legjislaturës së gjashtë votuan pro me 106 vota dhe një abstenim, transmeton Klan Kosova.

Ligjet që u miratuan ishin Projektligji për Ministrinë e Mbrojtjes, Projektligji për Forcën e Sigurisë së Kosovës dhe Projektligji për shërbim në Forcën e Sigurisë së Kosovës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button