fbpx

Ish ministri dhe 10 të tjerë akuzohen në rastin “Shkallët spanjole” se dëmtuan buxhetin e RMV-së për 163.5 milionë denarë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *