fbpx

A ia ka dhënë prokurorja procesverbalet e “Reketit” Mickoskit dhe a ka hetues i cili ka shitur informata sekrete për 100 mijë euro

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *