fbpx

BDI dhe VMRO-DPMNE me mbi 6.000 amendamente kundër LSDM-së për ndryshimin e Kodit Zgjedhor

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *