fbpx

Ka vetëm dy kohë në jetë

 “Ka vetëm dy kohë në jetë: TANI dhe SHUMË VONË”.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close