Policia kërkoi bashkëpunim për kapjen e Elton Arifajt

Drejtoria Rajonale e Policisë së Kosovës në Pejë kërkon ndihmën e qytetarëve për kapjen e të dyshuarit.

ELTON (Arif ) ARIFAJ i lindur me 13.09.1985  në Pejë.

I dyshuari është i kërkuar për veprën penale:

1 rast për veprën penale “Blerje, Posedim, Shpërndarje, apo shitje e paautorizuar e narkotikëve të rrezikshëm apo substancave psikotrope dhe analoge”.

I dyshuari i lartcekur kërkohet nga Gjykata Themelore Pejë.

“Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor”, thuhet në kumtesë, transmeton Klan Kosova.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

192 dhe 080019999 (pa pagesë)

039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button