fbpx

RMV, ndërmarrja publike dhe komunat veç më kanë shpenzuar mbi 5 milionë euro për mirëmbajtje të rrugëve gjatë dimrit

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *