Bordi i Rregullatorëve dhe Komunitetit Energjetik: Marko Bislimoski kryetar i ri

Kryetari i Komisionit Rregullator për Energjetikë (KRRE), Marko Bislimovski njëzëri është zgjedhur për kryetar të Bordit të Rregullatorëve dhe Komitetit Energjetik në mbledhjen e rregullt që është mbajtur në Athinë, njofton Portalb.mk.

“Udhëheqja e Bordit të Rregullatorëve dhe Komunitetit Energjetik nga ana e Bislimoskit do të mundësojë edhe më shumë që të përforcohet roli i Komisionit Rregullator për Energjitë si një ndër institucioneve bartëse në reformat energjetike në rajon”, thonë nga KRRE.

Si[ shtojnë nga atje, zgjedhja njëzëri e Bislimoskit për këtë funksion të rëndësishëm paraqet edhe njohje për rolin lider të KRRE-së në reformat në sektorin energjetik në kuadër të Komunitetit Energjetik.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button