Karakteristikat e vërteta të injorancës janë…

“Karakteristikat e vërteta të injorancës janë kotësia, krenaria dhe arroganca”.

Samuel Butler, autor anglez.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button