fbpx

Avokati për problemet shëndetësore të Boki 13: Lavdëroi drejtorin e burgut, pakënaqësi për mjekun dhe Prokurorinë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *