fbpx

ANALIZË: RMV, Torta buxhetore 2020 – detaje se mbi çfarë baze dhe si do të shpenzohen paratë? (Infografik)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *