fbpx

Policia për 5 orë arrestoi dhjetë persona në hotelet e Shkupit

Sektori për punë të brendshme (SPB) Shkup ka kryer kontroll në shtatë objekte hotelerie të Shkupit, me rekomandimin e Drejtorisë për të ardhura publike (DAP), Inspektoratin shtetëror të tregut dhe Inspektoratin shtetëror të punës, transmeton Portalb.mk.

Nga dhjetë të arrestuarit, shtatë kanë qenë minoren, derisa tjerët janë 42 vjeçari D.V. 32 vjeçari V.G. dhe J.J, i cili akuzohet për shkelje të nenit 80 të Ligjit për armë.

Gjithashtu janë hasur edhe në qese me marihuanë, pirje të duhanit, parregullsi në qarkullimin ditorë dhe shumë parregullsi tjera.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button