fbpx

Ju mund të thoni se jam një ëndërrimtar…

Ju mund të thoni se jam një ëndërrimtar, por unë nuk jam i vetmi. Shpresoj që një ditë të na bashkoheni. Dhe e gjithë bota do të jetojë si një e tërë.
John Lennon
Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button
Close