fbpx

Me letër të hapur 10 MPJ i bëjnë thirrje BE-së ta korrigjojë gabimin strategjik për Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *