Një grua kanosi hoxhën e Zhabarit, familjari i hoxhës kanosi gazetarin (VIDEO)

Arma u shkrep edhe afër shtëpisë së një kleriku fetar në Zhabar të Mitrovicës.

Pas mesnatës një grua ka shtënë me revole pasi nuk realizoi planin e saj që kishte me hoxhën.

Gjatë realizimit të storjes së mëposhtme, ekipi i Klan Kosovës është kërcënuar e fyer rëndë nga një anëtar i familjes së Imamit të xhamisë së Zhabarit, Sead Bejta.

Ai ka kërcënuar gazetaren dhe kameramanin se nëse transmetohet kronika për incidentin që i ndodhi hoxhës do të paguajnë me jetë.

“Nëse publikohet vetëm një sekuencë për këtë rast, ose ti ose unë do të jemi mbi tokë”, ishte kërcënimi i familjarit të hoxhës drejtuar kameramanit të Klan Kosovës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button