fbpx

Një mik është dikush që…

Një mik është dikush që di gjithçka për ty dhe prapë të do.

Thënie nga Elbert Hubbard.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button