fbpx

10 filmat që nuk duhet t’i humbisni këtë nëntor

Që prej filmit “Frozen II” e deri tek “The Irishman” dhe “Charlie’s Angels”, këto janë 10 filmat që nuk duhet t’i humbisni këtë muaj nëntor, transmeton TopChannel.

“Frozen II”, do të lançohet në 20 Nëntor

“The Irishman” është lançuar ditën e sotme

“Charlie’s Angels”, do të lançohet në 14 Nëntor

“La Belle Époque”, do të lançohet në 6 Nëntor

“Last Christmas”, do të lançohet në 7 Nëntor

“Knives Out”, do të lançohet në 27 Nëntor

“Sorry We Missed You”, do të lançohet në 1 Nëntor

“A Beautiful Day in the Neighbourhood”, do të lançohet në 22 Nëntor

“Harriet” është lançuar ditën e sotme

“Queen & Slim”, do të lançohet në 27 Nëntor

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button