fbpx

Shpërndarja e Kuvendit të RMV-së, përplasje mes Zaevit dhe Xhaferit për çështjen e Protokollit të NATO-s

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *