fbpx

Në Shkup u kërkua rregullimi i statusit të pjesëtarëve të UÇK-së dhe hetim i rasteve gjyqësore “të fabrikuara”(VIDEO)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *