fbpx

Inovatorët e rinj të Sh.F. “Llazo Angellovski” krijuan sistem riciklimi

Nxënësit e Shkollës Fillore “Llazo Angellovski” ka kanë krijuar sistem për riciklim të financuar nga Fondi për Inovacione dhe Zhvillim teknologjik nëpërmjet programit “Sfidë për hulumtuesit e rinj”, informojnë nga Komuna Aerodrom, njofton Portalb.mk.

“Nxënësit dhe mësuesit e tyre i kanë prezantuar të gjitha pjesët përbërëse të sistemit që gjendet në shkollë, por edhe funksionin e tyre dhe qëllimin. Në fakt, me këtë sistem mbrohet ambienti jetësor, uji dhe prodhohet ushqim i shëndetshëm organik”, thonë nga Komuna.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button