fbpx

ASH-ja kritikoi Teuta Arifin për transportin publik, shkollën në Reçicë e Sellcë, infrastrukturën rrugore dhe qentë endacakë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *