fbpx

Më 29 tetor, në Shkup do të fillojë Java e Filmit Japonez (FOTO)

Me datë 29 tetor në ora 20:00, në Kinotekën e Maqedonisë së Veriut fillojë edicioni i 13-të i Javës së Filmit Japonez. Këtë vit, për herë të parë Java e Filmit do të udhëtojë dhe do të shfaqet në Qendrën Kulturore – Manastir.

Java e Filmit Japonez do të hapet nga ambasadorja Keiko Haneda të martën, me datë 28 tetor, në ora 20:00 në Kinotekën e Maqedonisë.

Katër filmat serik dhe të animuar janë selektuar nga të gjitha zhanret dhe për të gjitha grupmoshat.

Filmi “Zëri i mësuesit”: Në Kinotekën e Maqedonisë – Shkup, më 29 tetor 2019 me fillim prej ora 20:00, kurse në Qendrën Kulturore – Manastir do të shfaqet më 5 nëntor me fillim prej ora 20:00.

Më 29 tetor 2019, ora 20:00,  "Zëri i mësuesit".
Filmi “Zëri i mësuesit”

Filmi “Oshin” më 30 tetor 2019 me fillim prej ora 20:00 do të shfaqet në Kinotekën e Maqedonisë – Shkup, ndërkaq në Qendrën Kulturore – Manastir, më 5 nëntor me fillim prej ora 22:00.

Më 30 tetor 2019, ora 20:00,  "Oshin".
Filmi “Oshin”

Filmi “Maçoku i zi Rudolf” Kinotekën e Maqedonisë – Shkup do të shfaqet më 31 tetor 2019, me fillim prej ora 20:00, ndërkaq në Qendrën Kulturore – Manastir më 6 nëntor ,me fillim prej ora 18:00.

Më 31 tetor 2019, ora 20:00,  "Maçoku i zi Rudolf".
Filmi “Maçoku i zi Rudolf”

Filmi “Macja Samurai”, më 1 nëntor, me fillim prej ora 20:00 do të shfaqet në Kinotekën e Maqedonisë – Shkup, ndërkaq në Qendrën Kulturore – Manastir do të shfaqet më 6 nëntor, me fillim prej ora 20:00.

Më 1 nëntor, ora 20:00, "Macja Samurai"
Filmi “Macja Samurai”

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button